duminică, 12 martie 2017

Cumpara H1Z1: King of the Kill la CEL MAI MIC PRET - REDUCERE

REDUCERE Cumpara H1Z1 King Of The Kill ieftin la cel mai mic pret de AICI:CLICK

H1Z1: King of the Kill Cerinte minime de sistem
CPU:Intel i3 Dual-Core with Hyper-Threading (required)
OS:Windows 7, 8, 8.1, 10 (64 bit only)
RAM:4 GB


Placa video:nVidia GeForce GTX 275 series or higher

Sound Card:Yes
Free Disk Space:20 GB

 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
H1Z1 nu este perfectă, dar este încă, imo, cel mai bun joc regal de luptă pe piață. Este într-adevăr una dintre cele mai ușor de a juca și să se bucure, este distractiv cu prietenii și are o latură competitivă puternică la solo-uri ale acesteia, precum și scrimmages găzduit de fanioane H1 terță parte sau ventilatoare. Acest joc poate fi redat în mai multe moduri diferite, nu trebuie să fie uimitor la acest joc pentru a câștiga sau într-un progres departe un meci, poți să te joci cu diferite playstyles differnet, fie că este vorba sau relaxat agresiv.

Toate în toate 9/10

Singura mea reclamații majore / probleme cu acest joc sunt:
-ORAȘUL Lipsa de blocare ping, permițând altor jucători din regiune (Asia cea mai mare parte) pentru a juca pe serverele NA și destul de mult de zbor în jurul pe ecran făcându-l foarte greu sa-l omoare
-ORAȘUL Lipsa de interzicere pentru persoanele care echipa in meciuri solo
-ORAȘUL Fapt că actualizarea noiembrie încă nu a ieșit ... și e decembrie.

* Post-decembrie * Actualizare Editare

Așa că, jocul a fost actualizat ... SFÂRȘIT avem un nou sezon (sau Preseason), ne-am unele noi skin-uri, ei Sorta fix cam pușca și au reparat una dintre cele mai importante exploateaza ... a fost acest patch bun? Nu a fost rău? Nu.

Daybreak are unele probleme majore la sediul lor, acestea sunt fie suficient personal sau doar dont da un ♥♥♥♥ atunci când vine vorba de acest joc, uneori. Spre meritul lor au făcut aborda una dintre problemele majore, pușca, iar acum ei circa 95%, consistentă, care este mult mai bine decât 50-50 ai obține pre-patch. Cu toate acestea, există încă multe exploateaza si bug-uri care nu s-au adresat. Daybreak Știu că îți pasă de numărul fanilor și doriți să vedeți acest joc face bine, deci pentru iubirea adresei lui Dumnezeu unele dintre aceste probleme te rog!

- Ban. Teamers. În. Solouri. Adăuga o tehnică de raportare diferită pentru teamers de raportare, mai degrabă decât Ctrl + R, poate face Ctrl + "orice altă literă", dacă vedeți acest jucător face echipa în solo-uri ... Este cel mai frustrant lucru vreodată să fie ucis de teamers în solo-uri, crede-mă .
- Cu privire la oscileze / glitch predispuse a fost abordată în cel mai recent patch-uri, dar oamenii încă o fac ... o rezolvi. Nu permite oamenilor să intre în mașină în timp ce predispus, simplu. Nu există nici un motiv pentru care în mod legitim, ai avea nevoie vreodată pentru a obține într-o mașină în timp ce predispuse dacă nu ai încercat să preforme un anumit tip de exploata.
- Reducerea solo-urile que timp în lobby-uri. Timpul de așteptare, o dată ce a dat naștere în Fort Destiny Box folosit pentru a fi ca 90 de secunde, acum este în jur de 150 de secunde, știu că e vorba despre diferenta de un minut, dar este notabilă și destul de enervant, cel puțin coborâți-l la 120 și se întâlnesc în mijloc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu