duminică, 5 iunie 2016

Cumpara OVERWATCH ieftin - Cel mai mic pret - REDUCERE

Cumpara jocul OVERWATCH la cel mai mic pret de AICI(CLICK)

Overwatch Minimum Requirements

CPU:Intel Core i3 or AMD Phenom X3 8650
CPU Speed:Info
RAM:4 GB
OS:Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (latest Service Pack)
Video Card:Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, or Intel HD Graphics 4400
Free Disk Space:30 GB

Overwatch este un joc multiplayer video de tip shooter first-person dezvoltat și publicat de Blizzard Entertainment . Dezvelit la BlizzCon 2014, jocul pune accentul pe gameplay-ul cooperant , folosind o distribuție de diferite "eroi" , fiecare cu propriile abilități și roluri în cadrul unei echipe . Jocul a intrat în beta închis în America de Nord și Europa , în octombrie 2015, cu planuri de a aduce beta în Asia , la o dată ulterioară . Weekend-ul final beta închis a început în aprilie 2016 și în primul rând, a servit ca un test de stres pentru serverele Overwatch lui , cu o durata de 36 de ore . [ 1 ] Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows , PlayStation 4 și Xbox One la nivel mondial mai 2016


Overwatch caracteristici de luptă pe echipe, cu două echipe opuse de șase jucători fiecare.Jucătorii aleg unul dintre mai multe personaje erou, fiecare cu propriile lor abilități unice și clase de roluri. Cele patru roluri de caractere includ: caractere infracțiuni cu viteză mare și de atac, dar de apărare scăzut, personaje de apărare menite să formeze puncte sufoca pentru dușmani, caractere de sprijin care oferă împătimiții și debuffs pentru aliații și dușmanii lor, respectiv, (cum ar fi vindecarea sau viteza de modificări), și caractere cisternă, care au o cantitate mare de puncte de armura și a lovit pentru a rezista la atacuri inamice și trage de foc departe de colegii de echipă. În timpul configurării de pre-meci, jucătorii unei echipe se va da sfaturi de joc în cazul în care echipa lor este dezechilibrat, cum ar fi în cazul în care acestea sunt lipsite de eroi defensive, încurajând jucătorii pentru a comuta la alți eroi pre-meci și echilibru echipa de start. [ 3] în cadrul unui meci, jucătorii pot comuta între caractere în joc următoarele decese sau prin revenirea la baza lor de origine, care este încurajată de designul general al jocului.

Fiecare erou are un atac de primar sau de calificare și cel puțin două competențe suplimentare care pot fi evocate în orice moment, unele care necesită o perioadă scurtă cooldown înainte de a putea fi folosite din nou. Mai mult decât atât, fiecare jucător construiește încet un metru față de o singură utilizare de îndemânare "final" personajului; acest contor se acumulează în timp, dar se poate construi mai repede pentru a învinge adversarii sau efectuarea altor sarcini benefice pentru echipa lor. Când este gata, jucatorul poate folosi această abilitate, în orice moment, dar apoi trebuie să aștepte metru pentru a umple din nou. Un al doilea contor de piese cat mai multe puncte in-a rundă un jucător a reușit, care sunt recompensați pentru uciderea sau asistarea în uciderea, oferind apărarea echipei sau vindecare, și de notare de puncte obiective. Atunci când se atinge un anumit prag, pictograma jucătorului personajului va fi "pe foc", care reprezintă faptul că acel caracter este o amenințare, dar în caz contrar nu afectează în mod direct, gameplay-ul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu