vineri, 24 iunie 2016

Cumpara FALLOUT 4 la reducere - Joc ieftin - Discount


Cumpara jocul FALLOUT 4 la reducere de AICI(CLICK)

Fallout 4 Minimum Requirements

CPU:Intel Core i5-2300 2.8 GHz/AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz or equivalent
CPU Speed:Info
RAM:8 GB
OS:Windows 7/8/10 (64-bit OS required)
Video Card:NVIDIA GTX 550 Ti 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or equivalent
Free Disk Space:30 GB

 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
Poveste

Eu unul, sa bucurat povestea acestui joc, până la un anumit punct. Scena de deschidere mi-a dat destul de o surpriză, așa cum mă așteptam să fie plictisit de moarte cu acest joc. Cantitatea de tensiune dă, este destul de refrigerare. În primul rând merge în Commonwealth, după 200 de ani, este, de asemenea, un moment foarte memorabil. Jocul începe numai câteva clipe înaintea apariției crizei nucleare. Tu, soția / soțul și fiul tău pentru sugari sunt pe cale să iasă în parc atunci când un reprezentant al Vault-Tec bate la ușa ta, anunțând că tu și familia ta au acces la seiful local, în cazul în care o criză nucleară ar avea loc. destul de ciudat, nu după mult timp, un jurnalist de știri anunță că lor au fost atentate nucleare din New York si Pennsylvania. zona dvs. locale, apoi începe să se evacueze, și vă face drum în seif. Apoi te muta într-o capsulă de stază în cazul în care vă sunt înghețate. mai târziu te trezesti pentru a vedea niște intruși examinând pod soției / soțului. Ei se deschide pentru a lua pe fiul tău, și din cauza retalliation soției / soțului, ea / el este împușcat. Sunteți forțat apoi adormit din nou. Mai târziu, trezirea, jocul vă spune să găsi fiul răpit, și să se răzbune pe cei care au ucis soția ta.
M-am bucurat povestea până la un anumit punct, până când nu am avut nici o idee despre ce trebuia să fac. Jocul mi-a dat nici un indiciu despre ce să facă în continuare. A fost doar în două playthrough mea nu am inteles. De asemenea, finalul am fost destul de lent și săraci. Există mai multe finaluri la acest joc, dar cele mai multe sunt destul de asemănătoare între ele.



GAMEPLAY

Jocul este, în general, clasificat ca un RPG de acțiune, dar într-adevăr se concentrează mai mult asupra acțiunii. gameplay-ul antiatomic 4 este foarte similar cu jocurile anterioare. Ești într-o asta e Wasteland deschis complet explorable. Puteți comuta între prima persoană și vedere din a treia persoană. Există unele caracteristici noi, totuși. Unul asta e foarte notabil este caracteristica de bază de construcție. De-a lungul Commonwealth-ului, veți găsi zone numite așezări. Puteți ajuta la îmbunătățirea acestor așezări prin extinderea ei, construirea de apărare și chiar de plantare a culturilor. Tu chiar ai propria zonă pentru a construi propria bază. Există deja multe lupte întâmplă în Commonwealth, unde vă puteți alătura și du-te de arme aprins. Jocul dispune de un nou tip de arbore de calificare cu abilități care pot fi modernizate. Datorită sistemului de nivelare infinit al jocului, sunteți sigur de a fi capabil de a folosi fiecare punct. Armele sunt complet personalizabile, permițându-vă să le actualizați. Sistemul de crafting este mai degrabă în profunzime în acest joc. Aveți posibilitatea de a capta părți pentru a ajuta la construirea lucruri pentru așezările tale.
Apoi, următoarea parte este destul de controversată. Este un RPG Fallout 4? Ei bine, răspunsul este da și nu. Sistemul de dialog este foarte diferit față de jocurile anterioare. Având o abordare similară cu Mass Effect, opțiuni de dialog sunt acum setate la opțiuni, cum ar fi: Da, Nu, Sarcastic. Cea mai mare parte a timpului, tot dialogul arată într-o singură direcție, făcând alegerile irelevante. Există momente în care, deși a spune lucruri diferite are efecte diferite, cum ar fi opțiunile de convingere, dar este încă destul de bătut în jos RPG.

Design & Grafică

Pot să încep prin a spune că pustietatea are destul de multe detalii . Ca să nu mai vorbim de cât de mare este. Chiar și eu încă nu l-am explorat pe deplin . Există o mulțime de locații interesante pentru a merge la , unele cu propriile lor povești . Mediile sunt pustii , clădirile sunt vechi și decrepit , orașele sunt pline de mistere . cumpara cu siguranta acest joc dacă doriți un joc interesant de explorare . Anumite zone uite un pic pictat sau pătat , inclusiv personaje precum Dogmeat care literalmente arata ca el \ 's -au pictat , altele decât cele pe care este fantastic .
În ceea ce privește grafica , thats un punct de vedere mixt . În cazul în care puteți rula de fapt, jocul cu setări bune , thats mare . Dacă nu se poate , apoi se așteaptă o mulțime de probleme framerate . Pot rula acest joc pe mare, dar niciodată nu am obține 60fps . Jocul este mult prea unoptimised pentru o mulțime de PC-uri .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu