luni, 30 mai 2016

Cumpara ROCKET LEAGUE la REDUCERE - IEFTIN - Discount Steam



Cumpara jocul ROCKET LEAGUE la cel mai mic pret de AICI

Rocket League Minimum Requirements

CPU:Info
CPU Speed:2.0 GHz Dual core
RAM:2 GB
OS:Windows Vista SP2 or Newer
Video Card:Nvidia 8800 or ATI 2900
Free Disk Space:2 GB


 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
Rachetă League este jocul meu preferat. De ce?

Sistemul de joc este cel mai bun pe care i se poate imagina. avantajul tau față de alți jucători care nu se măsoară cu câte ore ai, cât de multe DLCs ai, sau nivelul tău. Este masurata prin cat de mult ai învățat și perfecționat.

Porniti ca masina care Derp nu poate lovi o 20ft mingii deasupra solului. Apoi continui să joci împotriva oamenilor de aceeași abilitate, până când vezi pe cineva care poate face unele rece / pro / funky, op chestii /, atunci vezi obiectivele sale și crezi: "Wow, uita-te la acea fotografie, eu trebuie să învețe cum să Fă-o!"
Apoi, într-o chestiune de timp, învățați cum să o facă și chiar mai bine. Cu un pas mai aproape de a deveni un rocketeeri.
mai mult de 50 de ore și poate lovi mingea oriunde este.
mai mult de 150 de ore și se poate urmări mingea, ori de câte ori doriți.



Controalele sunt mari, confortabile și foarte ușor de învățat. Dacă folosești un controler, nu veți avea un avantaj față de cei care utilizează o tastatură și vice-versa.

Grafica este frumos, vă puteți juca cu un cuptor cu microunde, folosind grafice reduse sau dintr-un calculator mediu pe grafica max cu un solid de 60 de cadre pe secundă. Ele ar putea fi mai bine, deși (?)

Nivelurile de reprezintă în mod normal de calificare dvs. foarte bine, dacă nu sunt mult peste medie sau sub medie, cu o Rookie joacă ca un începător și o legendă joacă ca o legendă. (Nivelul "Pro" este pur și simplu greșit, probabil că nu sunt pro încă dacă sunteți acolo)

Pețitor face bine treaba. Mai degrabă decât nivelul, este nevoie de dvs. "abilitate" în considerare, astfel încât să se joace de multe ori cu oameni doar puțin mai bine sau mai rău decât tine. Acest lucru nu este rău, este de fapt foarte bun pentru tine de a învăța și de a obține o mai bună.

Pot să spun ceva mai mult?
NO produs în joc vă oferă avantaj față de alte jucător, toate mașinile au aceeași viteză și singurul lucru care se schimbă este hitbox, nu o afacere mare atunci când înveți controalele. Cei DLCs nu te face mai bine sau ceva, de asemenea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu