joi, 26 mai 2016

Cumpara DOOM la cel mai mic pret - Joc ieftin - Reducere

Cumpara Jocul DOOM la cel mai mic pret de aici 

DOOM Minimum Requirements - Cerinte de sistem

CPU:Intel Core i5-2400 or better / AMD FX-8320 or better
CPU Speed:Info
RAM:8 GB
OS:Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit versions only)
Video Card:NVIDIA GeForce GTX 670 (2GB) or better / AMD Radeon HD 7870 (2GB) or better
Free Disk Space:45 GB
 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
DOOM (2016) este un joc de id Software.
Declarația de mai sus poate părea ciudat, dar reflectă ceea ce am crezut că în timp ce eu jucam jocul. id Software este o companie cunoscută pentru genul FPS kick, și de a face motoarele de joc superbe. Din păcate, cele mai recente eforturile lor nu au fost la fel de mult succes ca Doom original și continuarea acestuia, sau seria Quake. Furie, primul lor IP nou în ani, a avut probleme de stimulare, și idTech 5, motor nou strălucitor id-ul lui, nu a fost la fel de bun ca s-ar aștepta de la id-ul. S-ar putea argumenta că jocul software ultima id care a simțit acasă cu moștenirea lor este fie Doom 3 sau Quake 3 Arena (Doom 3 îi lipsește acțiunea implacabil care a făcut celebru, dar id-ul livrat în pică dacă ia în considerare departamentul de tehnologie)
Ei bine, am vești bune pentru tine, fanii genului FPS! id Software-ul este din nou, și mai bine decât oricând. Campania singleplayer DOOM este atât de școală modernă și vechi. Este incredibil de bine, se execută uimitor de bine, și are o coloană sonoră frumoasă.

Gone este întuneric apăsător și acțiune lentă, care caracterizează săraci probleme de stimulare și grafică Doom 3. Rage? Gone prea. În locul lor, putem găsi rapid ritm de acțiune, un sistem de upgrade bine gândit, hărți complicate, care ne amintesc unei epoci apuse, și o limbă în atitudine obraz care pătrunde întreg modul de poveste. Doom Guy este aici pentru a ucide demoni și nu va lăsa lucrurile stupide ca și cutscenes ajunge în calea lui.
Pregătiți-vă pentru o călătorie care vă va duce la Marte și (de alertă spoiler, zău!) Iadul însuși într-o căutare de a sufla în afară de mii de demoni și de a folosi măruntaie ca rapeluri de sănătate sau de muniție. DOOM adaugă o nouă caracteristică numită Glory ucide, care permite jucatorul executa demoni rănit în schimbul unui top de sănătate rapidă în sus, și crede-mă, vei învăța să-l iubesc!
Deci da, id Software-ul este din nou, baby!
Acum, că am transmis vestea bună, este timpul pentru lucrurile rele:
Componenta de multiplayer nu este la fel de bun ca și campania, și nici măcar nu a fost făcută de aceeași echipă (a fost externalizate către aceiași tipi care au ajutat la construirea celui mai recent componenta online Halo) Miscarea este destul de rapid, dar nu la fel de repede ca Quake 3. armele nu sunt mai pickups (cu unele excepții) și construi un loadout, similar cu Call of Duty sau Battlefield, pentru a numi câteva împușcături moderne, care utilizează același sistem.
Sistemul SnapMap este interesant, dar o suită mod complet echipat ar fi cu siguranță un lucru mai bun pentru proprietarii de PC-uri.

Toate în toate, cred că DOOM este una dintre cele mai bune shootere din ultimele decenii, iar orice fan FPS ar trebui să ia în considerare obtinerea-l. O ofertă multiplayer mântuială nu se poate pune în umbră faptul că campania este o operă de artă și poate pretinde pe drept un loc în istorie alături de Doom 1 și 2.
cumpara jocul Doom la cel mai mic pret de pe steam, g2a cumpara joc ieftin,cheap

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu