duminică, 24 aprilie 2016

Cumpara ARK: Survival Evolved la REDUCERE - IEFTIN



Cumpara ARK: Survival Evolved la un pret mult mai mic de aici: CLICK

ARK: Survival Evolved Minimum Requirements

CPU:Info
CPU Speed:2.0 GHz Dual-Core 64-bit CPU
RAM:4 GB
OS:Windows 7 or Windows 8
Video Card:DirectX11 Compatible GPU with 1 GB Video RAM
Free Disk Space:20 GB

JON BON   STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
Arca este o lume periculoasă. Mulți oameni iau de la sine viața Civillian în care trăiesc. Ca un exemplu, în opinia acestui jucător; dino stilouri cu acoperișuri este o necesitate. Construirea de pixuri, fără acoperiș trebuie să fie făcut suficient de mare, astfel încât monștrii mari nu pot merge peste, sau de a ajunge. Dar pixuri, fără acoperiș permite în continuare creaturi care zboară pentru a ajunge în sau jucători inamic dacă pe PvP. Călătoria cu toate lucrurile cele mai bune tot timpul este o modalitate foarte bună de a vă asigura că fiecare șterge (moartea fără recuperarea cadavrului) este cel mai rău poate fi. In schimb, care călătoresc cu echipamente pe care le puteți înlocui cu ușurință ar putea fi mai avantajos, până când un jucător este mai familiarizat cu împrejurimile lor. Mulți jucători cred că "eu sunt a fi atacat, eu nu pot câștiga, fugi acasă!". Apoi își pierd casa lor de a ataca dino. Și respawning și sfarsite de economisire casa ta și este conținutul este mult mai benefic. Uneori este imposibil să se evite aggro (agresiunea de la un atacator) pe casa ta, ai putea fi chiar și în afara atunci când se întâmplă, cu intrare au blocat. Acesta este motivul pentru jucătorii ar trebui să aibă o casă sigură / case din apropiere, cu provizii de bază, suficient pentru a vedea, și atrage creaturi departe de baza lor principală (lucrurile în cazul în care-l pierd, obiceiul contează).


Cu peste 2 tipuri de zeci de creaturi , fiecare cu propriul tip biom , modele de circulație , dimensiunea , viteza relativă / puterea și propriile sale displace si ii place , acestea trebuie să fie abordată cu un proces de învățare în minte . Argentavis va avea o gamă de aggro mult mai mici în cazul în care pur și simplu rață atunci când în apropiere . Răpitoare par pentru a vedea sclipiri Spyglass în timpul zilei , dacă te uiți la ele . Rexes se va perfecționa în timp pe torțe în noapte, cutii compy canniballize căzuți colegii de ambalaj , teroare Bird și Scorpions nu se vor lupta reciproc, dar ambele tine , unele carnivore scavange Tames inconștiente lupta, unele nu , etc , etc.


The point is; one must understand and respect their environment, while trying to learn more about it through observational gameplay. As an experienced player, I have yet to lose anything that wasn't 100% avoidable by something I could have done before hand. Everytime it happened, I adapted accordingly and my losses became less and less. You can't just pound through ARK and expect to be a good player. One needs to pay attention and learn as they play.


Rezumat: Dacă doriți ca să hop într- un joc și doar câteva acțiuni cu puțin la nici o penalizare , uita-te apoi într -un server privat pentru ARK cu setări ' ' excelerated , exp x4 , ori pradă mai mici , ori mai repede îmblânzi , etc Sau aș recomanda ; un hack and slash , un First Person Shooter ( FPS ) sau Multiplayer Online Battle Arena ( MOBA ) tip de joc. Dacă vă place ideea de joc minus aspectele de supraviețuire , atunci mi-ar recomanda căutarea în găzduirea propriul server , și / sau adăugarea de mods . Dacă doriți ca o experiență de joc care te obligă să acorde o atenție , să învețe și să se adapteze ca te duci , permițând în același timp jucător structuri realizate în lume , apoi un joc de supraviețuire , cum ar fi sandbox ARK : Supraviețuirea Evolved este pentru tine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu