duminică, 3 mai 2015

Cumpara licenta GTA V Steam la cel mai mic pret - GTA V ieftin

Cumpara licenta GTA V la cel mai mic pret - Click aici si vezi pretul 

Cumpara licenta Steam pentru Grand Theft Auto V la cel mai mic pret de pe piata. Doar aici gasesti noutati cu privire la preturile jocului. Poti cumpara acum licenta steam pentru GTA V la un pret foarte mic de pana la -75% di valoarea jocului.

Despre Joc: 
GTA V este unul dintre cele mai asteptate jocuri, si desigur cel mai bun joc din seria Grand Theft Auto.
Imbunatatiri aduse jocului GTA V fata de GTA IV:
- Mai multe checkpoint-uri
- Quick save, este o functie care iti permite sa salvezi rapid oriunde ai fi ramas in joc.
- O doza de umor pe langa actiunea propriu-zisa
- Grafica exceptionala
- Vocile personajelor fiind interpretate de actori ofera o doza necesara de realism
- prezenta a mai multor misiuni in care trebuie sa comiti jafuri

Jocul a aparut deja pentru XBOX si PlayStation, pentru PC va aparea inainte de Craciun dupa cum promit cei de la Nvidia.

Cerinte de sistem GTA V / System Requirements GTA V
OS: Windows XP SP3, Windows Vista SP1 sau Windows 7 SP1
Procesor: Intel Core 2 Duo 2.6 Ghz sau echivalent
Memorie RAM: 2 GB
Placa video: 512MB, ex. NVIDIA 7900 sau 512MB ATI X1900
Spatiu pe disc: 30 – 40 GB

Cerinte de sistem recomandate: GTA V (Grand theft Auto V) (PC)
OS: Widows 7 SP1 sau Windows 8
CPU: Intel Core 2 Quad 3.66GHz sau AMD echivalent
Memorie RAM: 4 GB
Placa video: NVIDIA GTX 480 sau similar ATI

Spatiu pe disc: 40 GB


 STEAM COMMENTS
Review from STEAM automatic translation from English to Romanian using Google Translate
Main Story // Single Player " Când un tânăr escroc stradă , un spărgător de bănci sa retras și un psihopat terifiant găsi ei înșiși încurcate cu unele dintre elementele cele mai înfricoșătoare și dereglat al lumii interlope , guvernul Statelor Unite și industria de divertisment, ei trebuie să facă o serie de heists periculoase supraviețui într -un oraș nemilos în care pot avea încredere în nimeni , cu atât mai puțin unul de altul . " Ceea ce povestea principală are de oferit :
+ 69 misiuni unice ( de fapt 79 , dar au folosit 69 pentru a face lame 69 de referință ), care este în jur de 30 - 40 de ore de joc
+ Strangers & Freaks
+ heists
+ Multe Ouă de Paști și referințe
+ Regia Uimitor
+ Umoristic și amuzant
+ Voce inca de actiune
+ Trevor Philips

Modul de joc (single-player și online) Gameplay-ul a îmbunătățit foarte mult din jocurile anterioare, adaugand unele caracteristici noi frumos dar, din păcate, de asemenea, eliminarea unele caracteristici frumos. + O lume frumoasa, deschisa captivantă pentru a explora.
+ Un sistem de conducere mult mai puțin complicată în comparație cu GTA 4 lui
+ Opțional First Person View puteți utiliza pentru o nouă experiență + Personalizare Vehicul Nisa + Excelent Personalizare Caracter
+ Mișcare de caractere realiste
+ Fizica mare - Au îndepărtat complet Euphoria - Lipsa de interior
+ O gamă largă de activități puteți face în joc
+ Multe vehicule și arme - Lipsa de stiluri de luptă.
+ Puteți vorbi cu pietoni și polițiști (Single-Player) - Misiunile nu sunt chiar atât de greu - polițiști Rude - AI nasol, cele mai multe dintre ele doar de mers pe jos sau chiar cheme poliția pe tine pentru picioare lângă ei sau uitându-se la ei - Nu poți modela cu adevărat caracterul tău online + Strip Club in care poti sa te uiti la sfarcurile de sex feminin necenzurate
+ Tranziție Se răcește atunci când comutați de caractere (Single-Player)
+ Plug-and-Play sprijin controler. Aveți posibilitatea să conectați literalmente controlerul și să se joace instantaneu jocul cu ea.
 Grafica si performanta
+ Grafică Mare
+ Suportă rezoluția 4K în 60 fps
+ Nu mă așteptam într-adevăr PC-ul meu pentru a rula acest joc și este un joc de generație următoare, dar destul de surprinzător, a făcut-o. - Câteva erori grafice - Cerințe minime înșelătoare, aveți nevoie de atleast 6 GB de memorie RAM pentru a vă asigura că acest joc funcționează fără probleme Pe net Online este practic modul multiplayer GTA V și este, de asemenea, motivul pentru care cei mai mulți oameni sunt de cumpărare joc, deși, dacă sunteți de planificare pentru a juca jocul doar pentru modul său online, ar trebui să ia în considerare într-adevăr joacă singur jucător prea.
+ Este distractiv în jur de joc cu oameni în hoinărească liber
+ 4 moduri de joc: misiuni, heists, Versus, Curse si moduri potrivnicul (cu excepția evenimentelor Freemode și de lucru VIP, deoarece acestea sunt atât în ​​hoinărească liber) - misiuni repetitive
+ Modurile Adversar are o varietate de moduri diferite PvP care sunt toate plăcute - E plin de hackeri care strica jocul. Ei au benzi noi arme, bani si sa te omoare. Există unele hackeri frumos acolo, care vă dau bani gratis, dar unde e distracția? - Servere online du-te ocazional pe maintainence, dar eu sunt bine cu ea. -Long Timp de încărcare, comparativ cu ♥♥♥ Single Player. Eu merg de obicei la Single Player prima și a comuta la Online după.
 In concluzie Jocul este un joc fantastic, dar nu se ridică la numele său. Se numește Grand Theft Auto, dar cele mai multe misiuni nu implică furtul de autovehicule și există, de asemenea, o șansă de a obține o recompensă pe capul tău pentru furt de autoturisme de pe Online NPC. Eu recomand acest joc, dar tu esti mai bine cumperi acest joc în timpul unei vânzări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu